Прем’єр-ліга — не мед

Прем’єр-ліга — не мед

Попри те, що інтерес до першої ліги в Україні не надто великий, завершення цього турніру чекають з нетерпінням, адже в цей час, коли визначаються імена новачків прем’єр-ліги, окреслюються контури наступного розіграшу елітного дивізіону. Щоправда, минулого року традиційна схема заміни двох невдах прем’єр-ліги парою найуспішніших колективів першого дивізіону не спрацювала.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ціна недооцінки

Ціна недооцінки

На відміну від свого друга та кума Василя Ломаченка, який вже в другому бою на профі-ринзі боксував за чемпіонський пояс, Олександр Усик події не форсує. За словами його промоутерів із компанії братів Кличків «К2», Сашкові на шляху до чемпіонського бою потрібно провести як мінімум десяток офіційних спарингів.

На найвищій передачі

На найвищій передачі

Увесь минулий олімпійський цикл тон в українському академічному веслуванні задавала жіноча парна четвірка. Низка гучних перемог Яни Дементьєвої, Анастасії Коженкової, Катерини Тарасенко та Наталі Довгодько завершилася виграшем олімпійського «золота» в Лондоні-2012.

Чемпіонський захист — справа знайома

Чемпіонський захист — справа знайома

Достатньо було лише одного погляду на підсумкову таблицю регулярного чемпіонату екстраліги, щоб назвати головного фаворита «плей-оф». Здавалося, що, завершивши «регулярку» з 13-очковим гандикапом, «Єнакієвець» так само легко переможе й у медальній гонці.

Всі статті рубрики