Надто заклопотані для шлюбу

28.05.2014
Надто заклопотані для шлюбу

Софія Вергара.

Перелік найжаданіших голлівудських наречених поповнився: красуня Софія Вергара розірвала заручини з Ніком Лебом і «відкрита до нових стосунків». «Насправді це нікого не має турбувати, але не хотілося б давати пресі підстави влаштовувати безумство і якісь драматичні історії. Тому я волію розповісти своїм прихильникам сама: ми з Ніком вирішили розійтися», — написала 41-річна зірка «Американської сімейки» у своєму інтернет-блозі.

За словами актриси, чи не головна причина розриву — катастрофічна нестача часу на особисте життя. «У нас накопичилося багато проблем, адже ми не могли присвячувати одне одному достатньо часу через надто насичені графіки роботи. Зрештою ми збагнули, що це вже надто серйозно… Тож, залишаючись близькими друзями, ми разом дійшли висновку, що розрив — це на даний момент найкраще для нас обох», — пояснює Вергара.

Із підприємцем Ніком Лебом, якому належить успішний брокерський бізнес, Софія познайомилася на початку 2010 року. А влітку 2012-го пара оголосила про заручини. Але на всі запитання про дату весілля Вергара завжди відповідала щось на кшталт «ми надто заклопотані, аби щось планувати».

Свого часу Софія вже встигла побувати в шлюбі й має від тих стосунків сина Маноло, якому вже виповнився 21 рік.