Обручка за 257 сендвічів

22.05.2014

Деякі жінки, роками марно чекаючи пропозиції руки і серця від коханих чоловіків, впадають у розпач. Інші — беруть ініціативу в свої руки й першими пропонують одружитися. Американська журналістка Стефані Сміт вирішила піти третім шляхом. І уклала зі своїм бойфрендом угоду: обручка в обмін на… сендвічі.

Почалося все з того, що якось коханий співробітниці газети «Нью-Йорк пост» Ерік Шульте, уплітаючи приготовлений нею бутерброд, сказав: «Кохана, ти за 300 сендвічів від обручки». Хлопець, можливо, й не замислився над тим, що ляпнув. Але Стефані як справжня журналістка його слова занотувала і прийняла «виклик».

Дівчина завела в інтернеті блог 300 sandwiches, де розповіла, що коханий пообіцяв заручитися з нею після трьох сотень бутербродів. Кілька разів на тиждень журналістка, хобі якої — кулінарія, готувала Еріку новий сендвіч, публікуючи на сайті фото й рецепт. Останній такий запис датовано 19 травня і зроблено на Барбадосі, куди Ерік привіз кохану на вакації. Сендвіч номер 257 Стефані зробила з філе риби махі-махі, манго, томатом, салатом, перцем тощо. І яким же було її здивування, коли одразу після цього бутерброда бойфренд вивів її на терасу, де з квіткових пелюсток виклав велике серце, став на одне коліно й простягнув коробочку з обручкою. За 43 сендвічі до обумовленого числа!

«Здається, ніхто з нас обох уже просто не міг чекати до 300», — припустила щаслива кулінарка, яка, звісно, відповіла «так!». Хоча не виключено, що хлопцеві просто набридло харчуватися сендвічами.