Джульєтт і «голограми»

22.05.2014
Джульєтт і «голограми»

Джульєтт Льюїс.

Зірка трилерів «Від смеркання до світання», «Мис страху» та «Природжені вбивці» Джульєтт Льюїс останніми роками знімається у значно менш помітних фільмах, ніж у 1990-х, коли її називали однією з найбільш перспективних молодих актрис Голлівуду. Що, втім, не означає меншої зацікавленості з боку режисерів. Просто Джульєтт, чий батько — актор, а дядько — композитор, у якийсь момент вирішила, що її більше цікавить музика, ніж кіно. У 2003 році дівчина створила музичний рок-гурт Juliette and the Licks, який проіснував до 2009-го. Відтоді 40-річна Джульєтт виступає вже як сольна співачка, паралельно знімаючись у телесеріалах.

З огляду на поєднання цих її іпостасей, навряд чи режисер Джон Чу міг знайти на роль у своєму новому музичному фільмі «Джем і голограми» кращу кандидатуру. Адже сюжет стрічки заснований на популярному у 1980-х мультсеріалі «Джем», у якому розповідалося про пригоди дівчини Джерріки Бентон, її альтер его, співачку Джем, та створений нею ансамбль «Джем і голограми».

Прем’єра фільму, зйомки якого вже почалися в Лос-Анджелесі, швидше за все, відбудеться вже наступного року. А поки що шанувальники Джульєтт Льюїс можуть побачити її в новій стрічці «Хуліган», де компанію актрисі склав відомий за серіалом «Пуститися берега» Аарон Пол, і в телесеріалі «Секрети та брехня» каналу Ей-Бі-Сі, де вона знімається у головній жіночій ролі.