Папарацівська арифметика

21.05.2014
Папарацівська арифметика

Сіара.

Американська співачка Сіара до пори до часу так вдало приховувала свою вагітність, що коли папараці нарешті розгледіли її «цікавий стан», то одразу вирішили: зірка щонайменше на сьомому місяці. Було це на початку січня, і відтоді Сіара встигла знятися в кількох «вагітних» фотосесіях, дати безліч інтерв’ю на «материнську» тему і відвідати чимало світських заходів, починаючи від вручення премії «Греммі» й завершуючи дівочою вечіркою перед весіллям Кім Кардаш’ян із Каньє Уестом.

І лише тепер, а точніше, минулого понеділка, співачка нарешті народила сина. Для 28-річної Сіари це перша дитина, а от її бойфренду, 30-річному реперові Ф’ючеру, до ролі тата не звикати — від попередніх стосунків у нього є щонайменше троє дітей. Щоправда, хорошим батьком його назвати складно — із кожною з матерів своїх імовірних синів та дочок виконавець судився, не бажаючи визнавати своєї причетності до їх появи на світ. І лише після тестів ДНК погоджувався сплачувати аліменти.

Утім цього разу ситуація інакша. Із Сіарою у Ф’ючера все серйозно. Зустрічатися вони почали на початку 2013-го, а восени (як згодом з’ясувалося, коли співачка вже була вагітна) заручилися. Репер дуже опікав наречену і чекав народження своєї першої справді жаданої дитини, і цієї осені пара планує побратися.