Босоніжки для принцеси

20.05.2014
Босоніжки для принцеси

Босоніжки «Сузір’я діамантової принцеси».

Красиве, елегантне й при цьому довговічне взуття — мрія якщо не кожної, то більшості жінок. Щоправда, бажано, аби при цьому воно було ще й зручне, а це вже майже неймовірне поєднання. От і найдорожчі у світі босоніжки, які не доведеться здавати в ремонт щонайменше впродовж тисячі років (так принаймні стверджує виробник), навряд чи забезпечать комфорт вашим ніжкам. Зате привернуть до них увагу — однозначно.

Створив коштовні туфельки британський дизайнер Кріс Шелліс. Причому коштовні вони в буквальному сенсі слова: виготовлені з дорогоцінних металів та інкрустовані 1290 діамантами. Коштує така взуванка від 337 тисяч доларів, залежно від матеріалу — за бажанням замовниці, це може бути золото або платина. «Шиють» босоніжки моделі Diamond Princess Constellation («Сузір’я діамантової принцеси») на замовлення впродовж трьох тижнів.

Попри те що металеве взуття апріорі зручним бути не може, Шелліс запевняє: його витвору це не стосується. На додачу до тисячолітньої гарантії, нова власниця отримує разом із босоніжками довічний запас змінних силіконових вкладок та стельок.

До речі, створивши «Сузір’я», дизайнер побив свій же власний рекорд. Попередні найдорожчі у світі босоніжки він створив 2011 року. Коштували вони 226 тисяч доларів.