Від актриси до моделі

16.05.2014
Від актриси до моделі

Алекса Чанг.

Соліст популярного британського рок-гурту «Колдплей» Кріс Мартін недовго сумував після розриву з дружиною, кінозіркою Гвінет Пелтроу. Подружжя ще офіційно не розлучилося, а Кріс нібито вже знайшов собі нову пасію. Принаймні західні таблоїди запевняють: 37-річний музикант зустрічається з відомою світською левицею, 30-річною телеведучою і моделлю Алексою Чанг. Днями їх укотре «засікли» разом в одному з модних барів Нью-Йорка, причому пара намагалася зберегти інкогніто й усамітнилася за приватним столиком.

Алексу з Крісом уже не вперше помічають разом. Скажімо, торік на фестивалі в Гластонбері вони більшість часу проводили разом, гуляючи й відвідуючи різні кафе. Але тоді десятирічний шлюб Мартіна з Гвінет вважався одним із найміцніших серед зіркових пар, і навіть у найнахабніших папараці не виникло думки, що з Чанг вони більше ніж просто друзі. Це вже потім з’ясувалося, що з дружиною Кріс уже більше року живе нарізно.

Щодо Алекси, то вона раніше зустрічалася з фронтменом рок-групи «Арктік манкіз» Алексом Тернером (любить панночка рокерів). Після того як у липні 2011 року вони розійшлися після кількарічного роману, постійного бойфренда у моделі не було.