Брюс багатодітний

15.05.2014
Брюс багатодітний

Емма Хемінг.

Брюс Уїлліс залишається «Міцним горішком» і у свої 59 років. Днями актор знову став батьком — нинішня дружина, 35-річна актриса і модель Емма Хемінг, народила йому п’яту дочку. І хоча преса кпинить із приводу жіночого царства, яке по життю оточує голлівудського мачо, сам Брюс запевняє: йому подобається, що будинок повен жінок.

«Я думаю, що жінкам варто сказати «дякую» практично за все. Жінки повинні керувати країною. Просто вони значно розумніші за чоловіків», — заявив Уїлліс в одному з нещодавніх інтерв’ю. Хоча й зізнався, що йому «хотілося б, аби колись народився син». Можливо, саме тому подружжя вирішило не дізнаватися про стать дитини до пологів — аби до останнього залишалася надія на те, що це нарешті хлопчик.

До речі, дружина Уїлліса переконана, що чоловік «залюбки сидів би в декреті і став татом-домогосподарем». «Він дуже активний тато. В усьому бере участь і допомагає. Дякую йому за це! Без нього я б не впоралася. І зараз він навмисне взяв паузу в роботі, щоб допомогти мені з Мейбл (старшою, дворічною, дочкою подружжя. — Ред.) під час вагітності й тепер, коли народилася маленька Евелін. Нам навіть няньки не потрібні», — розповідає Емма.

Окрім Мейбл та Евелін, у Брюса є троє старших дочок від першого шлюбу з Демі Мур — 25-річна Румер, 22-річна Скаут і 20-річна Талула. Коли вони були маленькими, заклопотаний зйомками тато мав значно менше часу, тож майже не бачив, як дівчата дорослішають. Тепер надолужує згаяне з малими. Аби більше часу проводити разом із дітьми, вони з Еммою відмовляються від більшості запрошень на вечірки та інші заходи, так що навіть теща Брюса з них кепкує. «Моя мама називає нас справжніми занудами. Але нам подобається бути домосидами!» — зізнається Емма.