Трагедія на тверезу голову

23.04.2014
Трагедія на тверезу голову

Ліндсей Лохан.

«Погана дівчинка» Голлівуду Ліндсей Лохан, виявляється, нещодавно втратила дитину. Про це 27-річна кінозірка зі сльозами розповіла в останній серії реаліті-шоу про своє життя на телеканалі Опри Уїнфрі.

За словами Ліндсі, викидень у неї стався під час зйомок. «Мені довелося на два тижні перервати знімальний процес. Люди обурювалися, що я зриваю зйомки, а я навіть рухатися не могла, так було погано. А морально це ще важче...» — зізналася актриса.

Ім’я батька втраченої дитини Лохан не назвала. Зате визнала, що перелік її коханців, який оприлюднив таблоїд «Ін тач», — не фальшивка.

У списку значаться 36 прізвищ, у тому числі такі відомі, як Джастін Тімберлейк, Хоакін Фенікс, Орландо Блум, Хіт Леджер тощо. Ліндсей пояснила, що перелічити всіх, із ким крутила романи, їй довелося в рамках психотерапії під час лікування від алкогольної залежності. «Цих людей більше немає в моєму житті... І в цій ситуації мені найбільше прикро не за себе, а за тих із них, хто зараз перебуває у стосунках. Це дуже неприємно», — бідкається актриса.

Ліндсі запевняє, що знає, хто продав список пресі. Це нібито хтось, хто допомагав їй перевозити речі під час переїзду. «У цієї людини явно проблеми з головою. Не хочу, щоб такі особи були поряд зі мною», — заявила зірка.

А загалом життя скандальної екс-старлетки налагоджується. Вона стверджує, що таки поборола шкідливі звички, хоча й не відмовилася від маленьких радощів. Скажімо, розваг у нічних клубах. «Але тепер я танцюю й розважаюся без алкоголю. І спокійно почуваюся в компанії, де всі п’ють. Мої друзі знають, що я вже сильна і можу стриматися. Інакше б вони при мені не вживали, адже це — справжні друзі. З іншими людьми, які на мене могли б погано вплинути, я вже більше не спілкуюся», — підвела риску Ліндсей.