Блакитно–рожева мрія

16.04.2014
Блакитно–рожева мрія

Дженніфер Лопес.

Сексуальна красуня Дженніфер Лопес ніколи не скаржилася на брак чоловічої уваги. І сама співачка відповідає представникам сильної статі взаємністю — принаймні підстав сумніватися в тому, що Джей Ло відзначається традиційною сексуальною орієнтацією, ніколи не було. Водночас 44–річна зірка неабияк переймається проблемами сексуальних меншин. Вона неодноразово виступала на захист представників ЛГБТ–спільноти й навіть продюсує серіал про лесбійську пару («Фостер»).

Саме за ці заслуги Дженніфер днями отримала премію Vanguard Award, яку вручають за позитивне зображення гомосексуалістів, бісексуалів і трансгендерів у мас–медіа. Раніше лауреатами цієї відзнаки ставали Шер, Елізабет Тейлор, Лайза Мінеллі, Антоніо Бандерас тощо. «Якщо мені вдалося допомогти хоч одній людині відчути себе впевненішою і в безпеці, — моя мрія здійснилася», — заявила Лопес на церемонії нагородження в Лос–Анджелесі, окремо висловивши вдячність усім своїм лояльним до сексуальних меншин прихильникам.

На церемонію Джей Ло прийшла зі своїм нинішнім бойфрендом, 27–річним танцівником Каспером Смартом. Вони зустрічаються вже два роки, але Дженніфер запевняє, що «про шлюб не може бути й мови», навіть незважаючи на те що Каспера дуже люблять її шестирічні діти від артиста Марка Ентоні, двійнята Макс та Еммі.