Містика, а не розлучення

15.04.2014
Містика, а не розлучення

Гвінет Пелтроу.

«Оскароносна» кінозірка Гвінет Пелтроу завжди вирізнялася певними дивацтвами. Тож навряд чи варто дивуватися, що коли після тривалого шлюбу з фронтменом гурту «Колдплей» Крісом Мартіном актриса вирішила розлучитися, то простим розривом шлюбу в суді не обмежилася.

Власне, судовий процес іще попереду. Але Гвінет до нього вже готова, адже повністю порвала з колишнім коханим і звільнила від нього свої чакри, енергетичні канали і що там іще. Як повідомляють британські таблоїди, під час нещодавнього відпочинку на Багамах, який поки ще чоловік і дружина провели разом, зірка влаштувала духовну церемонію розставання з Крісом.

Дійство відбувалося на пляжі за участю рабина з центру кабали. Подружжя прочитало уривки з Біблії й разом запалило вогонь. Потім Гвінет і Кріс узяли в руки камені, що символізували їхні стосунки, і кинули їх у воду — на знак «здобуття свободи». Насамкінець чоловік та дружина розпрощалися, обійнявшись і поцілувавшись. Просто якесь одруження навпаки.

Як і завжди в їхньому шлюбі, «містична» ініціатива походила від Пелтроу. За інформацією газети «Дейлі стар», актрисі не хотілося, аби розлучення увійшло до переліку її життєвих невдач, а залишилося лише «невдалим збігом обставин». Мартін, схоже, також був не проти очиститися від негативної енергетики. Тому до церемонії слухняно щоранку о 5–й виходив на спільну медитацію та «проговорення проблем». Недаремно ж пара назвала свій розрив «свідомим».

Хтозна, «духовне розлучення» допомогло, чи просто цим двом уже давно прийшов час розійтися, але і Гвінет, і Кріс мають дуже задоволений і щасливий вигляд. Пелтроу при цьому навіть обручку не знімає. Втім, подейкують, вони з Мартіном уже більше року не живуть разом, тож для того, аби морально підготуватися до офіційного розлучення, в них було достатньо часу.