Кохання–знімання

11.04.2014
Кохання–знімання

Шарліз Терон.

Поки їхні прихильники з нетерпінням чекають, коли ж Шарліз Терон і Шон Пенн оголосять дату майбутнього весілля, закохані, як справжні творчі люди, думають передусім про нові проекти. Попри те, що їхній роман розвивається надзвичайно стрімко, ця трохи несподівана пара зустрічається лише кілька місяців. Тож, цілком природно, прагне проводити разом якомога більше часу.

Та от біда — графік роботи 38–річної Шарліз розписаний ледве не по хвилинах. На 30 травня запланована прем’єра стрічки за її участю «Мільйон способів втратити голову», у вересні відбудеться прем’єра фільму «Темні таємниці», а потім вийде й «Шалений Макс: Дорога люті», зйомки якого саме завершуються. Це означає, що Терон, яка, до всього, зараз активно знімається у блокбастері «Хенкок–2», розриватиметься між знімальними майданчиками і презентаційними поїздками.

За таких обставин на романтичні уїк–енди з коханим часу фактично не залишається. Але пара знайшла вихід: Пенн запросив Шарліз на одну з головних ролей у своєму новому проекті «Останне місце» (про суданських біженців). Сам 53–річний актор цього разу виступить у ролі режисера. Жовта преса одразу зауважила пікантний момент: у цю саму стрічку Пенн запросив і молоду актрису Адель Екзархопулос, із якою нібито був не проти закрутити роман. Принаймні до того, як зійшовся з Терон. Проте в розкішної білявки навряд чи є привід для ревнощів — швидше за все, Шон для того і звів обох дівчат в одному проекті, аби покласти край таким чуткам.