Швидкісне розлучення

10.04.2014
Швидкісне розлучення

Лайам Галлахер і Ніколь Епплтон колись були щасливі разом.

Якихось 68 секунд — і колишній фронтмен гурту Oasis Лайам Галлахер знову став холостяком, а екс–солістка групи All Saints Ніколь Епплтон — вільною жінкою. Лише трохи більше хвилини знадобилося судді Високого суду Лондона, аби розірвати цей музичний шлюб, який тривав шість років. А до того, як побратися, пара щасливо прожила разом ще вісім. До слова, на слухання справи про розлучення ніхто з подружжя не з’явився.

Де–факто 41–річний Лайам із 39–річною Ніколь розійшлися ще наприкінці минулого літа, коли співачка дізналася, що у чоловіка народилася позашлюбна дочка від американської журналістки Лайзи Горбані. Познайомилися вони, коли Лайза брала у рокера інтерв’ю для газети «Нью–Йорк таймс». Для Галлахера це була вже четверта дитина — окрім 12–річного сина від Ніколь, у нього є 14–річний син від першої дружини, актриси Петсі Кінсет, та дочка, яку музикант теж «прижив на стороні» під час шлюбу з Петсі.

Після народження дитини журналістка почала вимагати від зіркового коханця аліментів, і Галлахер сам розповів дружині правду, поки вона не дізналася з газет. Причому на той момент Епплтон відпочивала з сестрами у Флориді, тож «приємну» новину від чоловіка почула по телефону. І дуже тяжко переживала зраду.

На відміну від Галлахера, який, здається, не надто потерпав від змін у своєму житті. Певний час він підтримував стосунки з Лайзою, але дуже скоро закрутив новий роман — із менеджером його нинішньої групи Beady Eye, на десять років молодшою за нього Деббі Гвізер. Зараз вони мешкають разом і, подейкують, саме Лайам наполіг на тому, аби його шлюб було розірвано якнайшвидше. Судячи з усього, Ніколь не заперечувала.