«Ювілейне» весілля

08.04.2014
«Ювілейне» весілля

Кортні Кокс.

Зірка невмирущого телесеріалу «Друзі» і трилера «Крик» Кортні Кокс у червні відзначить 50–річний ювілей. І, як натякають західні таблоїди, до цієї дати актриса вирішила зробити собі оригінальний подарунок — знову вийти заміж. Щоправда, сама Кортні ні про що таке й словом не обмовилася. Але в чому сумніватися точно не випадає — то це в тому, що вона щаслива в нинішніх стосунках із музикантом Джонні Макдейдом. Про це яскраво свідчать сяючі очі закоханої жінки.

Із 37–річним рокером найкраща подружка Дженніфер Аністон почала зустрічатися наприкінці минулого року. В лютому парочка провела чудовий відпочинок в Італії разом із дев’ятирічною Коко, дочкою Кортні. Як «по–секрету» розповів журналістам друг сім’ї, співак Ед Ширан, Кокс із Макдейдом живуть разом і готуються до весілля. «Їм дуже добре разом, а ще вони справжні друзі. Для побудови міцних стосунків це дуже важливо», — вважає Ед.

Джонні Макдейд досі ніколи не був одружений, дітей у нього теж немає. Кортні ж 11 років прожила в щасливому шлюбі з Девідом Аркеттом. Після народження у 2004 році дочки подружжя дуже хотіло ще одну дитину. Але всі сім наступних вагітностей актриси закінчилися викиднями. Пережити кожну з цих трагедій Кокс було нелегко, й ідеальні стосунки дали тріщину. Тож 2010–го року вони з Аркеттом розійшлися, а торік офіційно завершили шлюборозривний процес «по–дружньому», без сварок і скандалів.