Три дні без неба

Три дні без неба

Пілоти найбільшої німецької авіакомпанії «Люфтганза» оголосили триденний страйк, який розпочався рівно опівночі 2 квітня і триватиме до 23:29 п’ятниці. На цей час буде скасовано 3,8 тисячі авіарейсів, а отже, не вилетять за місцем призначення 425 тисяч пасажирів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із булавкою на слона

Із булавкою на слона

Уперше після вторгнення російських військ у Крим Рада Безпеки ООН заслухала позицію представника народу, який має найбільші права на цю землю — лідера кримських татар Мустафи Джемілєва. Десяте засідання Радбезу, скликане за ініціативою Литви та України, було неформальним, тож участь у ньому брали не лише постійні члени, а й представники інших держав та міжнародних структур, організацій тощо. Зрештою, однаково через постійне вето Росії жодного адекватного ситуації рішення РБ ООН ухвалити не може.

«Бойовий загін» Олланда

«Бойовий загін» Олланда

Після поразки Соціалістичної партії на муніципальних виборах у Франції президент Франсуа Олланд у понеділок увечері підтвердив своє рішення відправити у відставку прем’єр–міністра та змінити склад уряду. Новий кабінет очолив найбільш популярний у країні політик–соціаліст Манюель Валльс, який до цього обіймав посаду міністра внутрішніх справ.

Всі статті рубрики