Підтримав Путіна... і програв

Підтримав Путіна... і програв

У другому турі президентських виборів у Словаччині, який відбувся минулої суботи, чинний прем’єр–міністр і лідер Соціал–демократичної партії Роберт Фіцо зазнав поразки. І тепер, як обіцяв під час виборчої кампанії, має піти з політики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«ООНівська» сотня проти «11 друзів Путіна»

«ООНівська» сотня проти «11 друзів Путіна»

Десятий, «ювілейний», раз учора ввечері зібралася на засідання з «українського питання» Рада Безпеки ООН. Цього разу ініціаторами зустрічі, на яку був запрошений лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, виступили Україна та Литва.

Задній хід на неправильній стороні

Задній хід на неправильній стороні

Попри те, що дії Москви зазвичай радикально розходяться зі словами, міжнародні оглядачі обережно зазначають: санкції проти Росії вже дають певний ефект і Кремль потроху дає задній хід. Найбільше на позицію Путіна може вплинути зниження цін на нафту, що дуже болісно вдарить по російській економіці.

Компроміси на часі?

Компроміси на часі?

Держави — учасники НАТО дійшли згоди щодо кандидатури майбутнього Генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу. Чинного Генсека Андерса Фога Расмуссена, який відбув на цьому посту на рік довше планового чотирирічного терміну, 1 жовтня змінить на посту колишній норвежець Єнс Столтенберг.

Всі статті рубрики