Увага на талію

28.03.2014
Увага на талію

Міла Куніс.

Дивлячись на Мілу Куніс та Ештона Кетчера, навіть дивно, що вони зійшлися тільки два роки тому, хоча знайомі вже дуже давно. Одразу видно, що цим двом добре разом. У них спільні інтереси (скажімо, парочка регулярно відвідує баскетбольні матчі), схожий стиль одягу, а головне — ставлення до життя. Водночас із пресою закохані ні своїми планами на майбутнє, ні іншими подробицями не діляться. Тож доводиться журналістам жовтої преси вигадувати щось самим.

Серед останніх таких чуток без підтвердження найбільший резонанс спричинили дві. Спершу таблоїди облетіла новина про те, що Міла, «кажуть», вагітна. Більше того — чекає щонайменше двійню.

Інформацію щодо кількості майбутніх нащадків залишимо на совісті «обізнаних джерел», а от підстави «підозрювати» Мілу в «цікавому стані» таки є. Останнім часом дівчина одягається винятково в «балахонисті» речі, які можуть відкривати стрункі ноги, але повністю приховують зону талії та живіт. До того ж днями зірку «Чорного лебедя» помітили в одному з голлівудських фітнес–центрів, де в цей час відбувалися заняття з йоги для майбутніх мам.

Друга новина, у принципі, пов’язана з першою: Куніс із Кетчером нібито планують уже найближчим часом одружитися. При цьому пара не робила жодних заяв про заручини чи щось таке, але віднедавна на «тому самому» пальчику Міли виблискує діамантом розкішна каблучка, яку неможливо не помітити. Як стверджує газета «Сан» із посиланням на неназваних друзів пари, скромна весільна церемонія відбудеться у квітні в Лос–Анджелесі. Для 30–річної Міли це буде перший шлюб, а 36–річний Ештон був одружений зі старшою за нього на 15 років Демі Мур. Попри те, що вони не живуть разом з осені 2011–го, після зради Кетчера, офіційно шлюб було розірвано лише в листопаді минулого року.