Від несмаку до «ікони»

27.03.2014
Від несмаку до «ікони»

Барбадоську зірку Ріанну рідко критикують як співачку, адже дівчина вона справді голосиста й талановита. Інша річ — стиль 26–річної діви ритм–н–блюзу. Раніше Ріанна нерідко опинялася в рейтингах найгірше одягнених знаменитостей за любов до аж надто відвертого одягу. Але згодом дівчина чи то стиліста найняла, чи просто подорослішала, і модні критики змінили гнів на милість. Більше того — саме Ріанну Американська рада дизайнерів моди цього року вшанувала званням «Ікони стилю».

Як повідомляє «Дейлі мейл», офіційне нагородження співачки цим титулом відбудеться у Нью–Йорку 2 червня. Згідно з повідомленням Ради, Ріанну було відзначено «за найбільш оригінальне вбрання та образи, які вона обирала для себе за останній рік, співпрацю з дизайнерами та активне зацікавлення модними показами». Нещодавно дівчина стала «обличчям» будинку моди П’єра Бальмена, працює з Карлом Лагерфельдом та випустила колекцію одягу спільно з брендом River Island.

Американську раду дизайнерів моди 1962 року створила журналістка Елеонор Ламберт. З 1984 року організація, яку нині очолює відомий дизайнер Діана фон Фюрстенберг, відзначає найкращих дизайнерів, а віднедавна — ще й найстильніших знаменитостей. Раніше звання «Ікони стилю» отримували Леді Гага та британська топ–модель Кейт Мосс.