«Зачаклована» мама

25.03.2014
«Зачаклована» мама

Алісса Мілано.

Зірка телесеріалу «Всі жінки — відьми» (у дослівному перекладі з англійської — «Зачакловані») Алісса Мілано чекає другу дитину. Цю радісну новину 41–річна актриса сама повідомила прихильникам, написавши у «Твіттері»: «Ми щасливі поділитися з вами новиною — Майло скоро стане старшим братом!».

Дворічний Майло — первісток Алісси та її чоловіка, 34–річного спортивного агента Девіда Багліарі. Пара одружилася влітку 2009–го. Після народження дуже бажаного сина Мілано не раз казала, що хоче мати щонайменше двох дітей. «Ми з моїм братом дуже близькі. Це так чудово, мати брата чи сестру, і я навіть не уявляю, що позбавлю Майло такого самого щастя», — наголошувала актриса.

Поки що невідомо, чи вплине вагітність актриси на сюжет серіалу «Коханки», у якому вона зараз знімається. Перший сезон пройшов із великим успіхом, прем’єра другого запланована на початок червня, і телеканал Ей–Бі–Сі вже готується щонайменше до зйомок третього, а далі, можливо, й четвертого сезону.

А канал Сі–Бі–Ес тим часом готується до перезапуску одного зі своїх найбільш популярних серіалів, «Усі жінки — відьми», який ішов із 1998 по 2006 рік. Про те, чи повернуться на екран виконавиці головних ролей Алісса Мілано, Холлі Марі Комбс, Шеннон Догерті чи Роуз Макгоун, наразі не повідомляється.