Клуні набридли моделі

21.03.2014
Клуні набридли моделі

Джордж Клуні та Амаль Аламуддін.

Хоч одружуватися переконаний холостяк Джордж Клуні й не збирається, але без пари також надовго ще не залишався. Ще в жовтні американські таблоїди запевняли, що у 52–річного актора й режисера роман із адвокатом власника сайту «Вікілікс» Джуліана Ассанжа, 36–річною брюнеткою Амаль Аламуддін. Але тоді речник Клуні цю інформацію категорично заперечив і заявив, що зірка «11 друзів Оушена» насправді зустрічається з хорватською моделлю Монікою Якісич (яку тепер називають подружкою сина королеви Британії Єлизавети ІІ, принца Едуарда). А з Аламуддін вони, мовляв, лише друзі.

Якщо це й правда, то дружба у актора і юристки дуже тісна. Днями папараці підловили їх разом одразу в кількох романтичних місцях: спершу на сафарі в Танзанії, а потім — під час спільного відпочинку на Сейшельських островах. І хоча офіційного підтвердження роману від жодної зі сторін не надходило, таблоїди вже без вагань іменують Амаль новою дівчиною Джорджа.

Незважаючи на те, що, на відміну від попередніх пасій Клуні, до шоу–бізнесу вона жодного стосунку не має і мати не збирається, Аламуддін — особа відома й популярна. Свого часу Амаль, яка обіймала посаду радника з юридичних питань колишнього Генсекретаря ООН Кофі Аннана, визнали найкрасивішим юристом Британії. Вона не лише веде резонансні справи в судах, а й випустила кілька книжок з юриспруденції. Своєю яскравою зовнішністю дівчина завдячує ліванському походженню — вона народилася в Бейруті.