Знову ягідка у 45

21.03.2014
Знову ягідка у 45

Кайлі Міноуг.

Австралійська поп–діва Кайлі Міноуг вражає своїм оптимізмом. Хоч би які випробування випадали на її долю, 45–річна зірка сяє усмішкою і випромінює позитив. І аж ніяк не виглядає на свій вік, попри те, що перенесла тяжку хворобу (нагадаємо, десять років тому Кайлі вилікувала рак грудей). У лютому співачка презентувала спершу новий альбом Kiss Me Once, а днями — вже другий кліп на композицію з нього. У ролику Sexercize Міноуг, яка знімалася в білому боді, демонструє бездоганну фігуру.

Прикро, що в особистому житті тендітній жінці не щастить. У жовтні минулого року вона розійшлася з манекенником Андресом Валенкосо й відтоді залишається самотньою. Мабуть, нелегко знайти чоловіка з добрим почуттям гумору, харизмою і готовністю миритися з її шаленим гастрольним графіком — саме такі вимоги Кайлі, за її власними словами, ставить до потенційного обранця.

Залишившись без бойфренда, співачка втратила ще й менеджера — розірвала контракт із Террі Блеймі, який працював із нею протягом 25 років. На запитання, що її не влаштовувало, Кайлі зазначила: «Мені потрібні були зміни, аби не перетворитися на пародію самої себе».