Весільна лихоманка

18.03.2014
Весільна лихоманка

Мері–Кейт і Ешлі Олсен.

Вийшовши з дитячого віку, Ешлі та Мері–Кейт Олсен фактично перестали зніматися в кіно — особливим талантом близнючки не наділені, а сюжети, для яких потрібні дві однакові зовні актриси, трапляються нечасто. Втім це не заважає 27–річним сестрам бути постійними героїнями світської хроніки. Є від здобутої ще в дитинстві слави й практична користь — завдяки цій популярності їхній модний бренд The Row процвітає й приносить своїм власницям солідний дохід. А днями стало відомо, що Рада модних дизайнерів Америки висунула сестер на здобуття престижної премії CFDA в номінації «Найкращий дизайнер аксесуарів». Вручення нагороди відбудеться 2 червня, і, за прогнозами експертів, дівчата майже напевне будуть серед лауреатів.

На той час у житті Мері–Кейт, можливо, вже відбудеться ще одна важлива подія. Днями дизайнерка заручилася зі своїм коханим, 44–річним братом колишнього президента Франції Олів’є Саркозі. Французькі папараці вже й обручку з величезним діамантом зафільмували, перестрівши дівчину на вулиці Парижа. Для Мері–Кейт це буде перший шлюб, а Олів’є вже був одружений і має двох дітей 12 та 10 років.

Ешлі поки що заміж не збирається, але теж зустрічається зі значно старшим чоловіком — 47–річним режисером Беннеттом Міллером.

Але ще одне весілля в сімействі Олсен теж усе–таки не за горами. Майже одразу після заручин старшої сестри прийняла пропозицію свого бойфренда, 32–річного актора Бойда Холлбрука, і на два роки молодша за близнючок Елізабет, яка зараз робить досить успішну кар’єру в кіно.