Від чарки до книжки

12.03.2014
Від чарки до книжки

Ліндсей Лохан.

Тепер уже й не віриться, що колись талановита й симпатична руденька дівчинка Ліндсей Лохан була однією з найбільш перспективних старлеток Голлівуду, улюбленицею американських підлітків і об’єктом захоплення критиків. У свої 27 років Ліндсей виглядає помітно старшою, а її поява в кіно тішить глядачів та експертів уже далеко не так, як на початку 2000–х. Бо хоча й кажуть, що талант не проп’єш, але позитивного впливу на нього регулярні запої та загули точно не мають.

Утім, як з’ясувалося, навіть невеселий досвід алкоголізму може принести не лише неприємності, особливо якщо вчасно схаменутися. Завдяки своїм проблемам Лохан залишається постійною героїнею різноманітних телешоу, і популярність обертається вигідними рекламними контрактами. А днями актрисі запропонували мільйон доларів за публікацію щоденника, який вона рік тому вела під час перебування в центрі реабілітації алкозалежних. При цьому агент Лохан намагався вибити з потенційних видавців хоча б мільйонів п’ять, але не вийшло. Адже йдеться лише про записки, які ляжуть в основу біографічної книжки. А писати її доведеться комусь іншому, позаяк літературний хист Ліндсей викликає у фахівців сумніви.

Поки книжковий варіант біографії тільки готується, телевізійний уже існує. Минулої неділі на телеканалі Опри Уїнфрі відбулася прем’єра документального серіалу про життя Ліндсі. Восьмисерійне шоу охоплює період від виходу дівчини з клініки рік тому до нинішніх днів. Зірка відверто розповідає про боротьбу з чаркою і самою собою, про те, як їй хотілося вибратися з «усієї цієї гидоти й хаосу» і як це було нелегко. Інтерв’ює героїню сама Опра, яка, за зізнанням Лохан, дуже підтримала її в цей нелегкий період.