ХРОНІКА

07.03.2014

Футбол

На спеціальній нараді ухвалено рішення про поновлення чемпіонату України з 15 березня. Про це вчора повідомив коментатор Ігор Циганик на своїй сторінці у «Твіттері», зазначивши, що радилися представники ФФУ, УПЛ, представники клубів та силових структур. Тепер іде обговорення календаря — аби знайдити дати для двох пропущених турів. Відповідно до вимог ФІФА, першість слід завершити до 25 травня.

* * *

Трансфер Артема Мілевського в «Актобе» зірвався. Головний тренер казахстанського клубу Володимир Нікітенко офіційно оголосив, що екс–форвард збірної України залишив розташування його команди. «Наскільки я знаю, виникли проблеми з оформленням переходу. Щось не так із документами. Є технічні труднощі з придбанням футболіста», — сказав наставник «Актобе».

Нагадаємо, раніше планувалося, що Міля переїде до Актюбінська на правах вільного агента. Перед цим його відрахували з турецького «Газіантепспора».

* * *

Італійський магнат і політичний лідер, екс–прем’єр–міністр країни Сильвіо Берлусконі має намір уже ближчим часом продати свій футбольний клуб — «Мілан». 77–річний власник найняв фірму Lazard Ltd для пошуку покупця «россо–нері». Зазначимо, що ця сама компанія допомогла Массімо Моратті продати 70% акцій «Інтера». За повідомленням газети «Корр’єре делло спорт», Берлусконі має намір виручити за «Мілан» 700 млн. євро. Можливими покупцями акцій називають інвесторів із Дубая.

Волейбол

Жіноча суперліга. Матчі 13–го туру. «Сіверськодончанка» — «Орбіта» — 3:0, 3:1.