Від Клуні до палацу

05.03.2014
Від Клуні до палацу

Моніка Якісич.

Британська преса жваво обговорює новину про те, що у молодшого брата принца Чарльза, 54–річного принца Ендрю, герцога Йоркського, з’явилася нова пасія. Ендрю, другий із чотирьох дітей королеви Великої Британії Єлизавети ІІ і п’ятий у черзі на престол, уже більше 17 років перебуває в статусі холостяка. У 1996 році він після десятирічного шлюбу розлучився з дружиною, Сарою Фергюссон. Екс–подружжя залишилося в чудових стосунках, які можна назвати більш ніж дружніми. Подейкують, час від часу на пару находять колишні почуття, і на кілька днів полум’я колишнього кохання спалахує знову. При цьо­му обоє заводять інші романи і жодних зобов’язань одне щодо одного не відчувають. Тим паче що діти — 26–річна Беатріс та 24–річна Євгенія — вже дорослі.

Щоправда, в об’єктив папараці з іншими кавалерами потрапляє переважно Сара. Ендрю чи то надто обережний, чи дуже перебірливий: у романтичній обстановці підловити його вдається вкрай рідко. Саме тому таблоїди так радо вхопилися за інформацію про нібито роман герцога Йоркського з хорватською красунею Монікою Якісич. Тим паче, що у 33–річної екс–моделі вже є неабиякий досвід стосунків із відомими чоловіками. Моніка — колишня подружка найзатятішого голлівудського холостяка Джорджа Клуні. Починаючи з 2004 року, вони з певними перервами зустрічалися майже сім років.

Як повідомляє газета «Дейлі стар», принц Ендрю навіть свій день народження 19 лютого відсвяткував із Якісич — за словами очевидців, парочка сиділа за усамітненим столиком в одному з лондонських ресторанів і тулилася одне до одного. А днями голуб’ят знову застукали разом, і цього разу герцог Йоркський, не соромлячись свідків, обнімав та цілував свою супутницю. Тож не виключено, що Моніка, якій не вдалося затягти під вінець самітника Клуні, таки досягне успіху з іще одним давнім парубком.