Втома від ігор

27.02.2014
Втома від ігор

Дженніфер Лоуренс.

Зірка «Голодних ігор» Дженніфер Лоуренс планує на рік відійти від зйомок у кіно, аби трохи відпочити. Правда, повідомила про це не сама актриса, а відомий голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн. Але втомитися Джен було від чого — останні кілька років вона працює фактично без вихідних, ледве встигаючи «перебігати» між знімальними майданчиками різних проектів. У свої 23 роки Лоуренс уже встигла здобути «Оскара» за головну жіночу роль (у фільмі «Мій хлопець — псих»), не кажучи вже про значну кількість інших відзнак. А цього року вона може стати «оскароносицею» вдруге — за стрічку «Американська афера» їй пророкують перемогу в номінації «Жіноча роль другого плану».

Готуючись до церемонії вручення найочікуванішої премії в галузі кіно, Дженніфер не б’є байдики, а знімається в продовженні «Голодних ігор». Окрім того, вона залишається «обличчям» модного будинку «Діор». «Підписуючи кілька років тому контакт на зйомки в «Голодних іграх», Дженніфер навіть не уявляла, як багато їй невдовзі доведеться працювати. Тепер їй конче треба відпочити», — наголошує Вайнштейн.

Втім навіть якщо актриса й справді візьме «академвідпустку», це ще не означає повноцінного відпочинку. Адже, крім зйомок, є рекламні контракти, фотосесії, а головне — презентації кожного нового фільму, з якими знімальна група об’їжджає різні країни. Попереду в Лоуренс щонайменше три прем’єри — навесні виходить у прокат блокбастер «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», а восени — «Голодні ігри: Сойка–пересмішниця. Частина 1» та драма «Серена», де партнером Джен знову стане Бредлі Купер, з яким вона знімалася в стрічці «Мій хлопець — псих».