Надія на всіх, крім «Динамо»

Надія на всіх, крім «Динамо»

50–відсотковий результат продемонстрували українські клуби, які почали боротьбу в 1/16 фіналу Ліги Європи: одна перемога, одна поразка і дві нічиї. При цьому слід враховувати, що «Тоттенхем» та, особливо, «Ліон» привозили в Україну далеко не основні склади.

«Металіст» на межі зникнення?

«Металіст» на межі зникнення?

Після розгрому в Україні режиму Януковича та його «сім’ї» на межі банкрутства опинився клуб «младоолігарха» Сергія Курченка — «Металіст». «Клуб розвалюється на очах» — сказав багаторічний наставник харків’ян Мирон Маркевич, подавши після цих слів у відставку. В інтерв’ю «Українському футболу» — телефоном зі Львова — Маркевич заявив, що варіант, коли гравці розбіжаться, а ФК припинить існування — цілком реальний.

Фаворити ми чи ні?

Фаворити ми чи ні?

Іспанія, Словаччина, Македонія, Білорусь та Люксембург — таких суперників по кваліфікаційному турнірі Євро–2016 визначив жереб для збірної України. Кулі з «кошиків» тягнули позавчора в палаці «Акрополіс» курортної Ніцци — нагадаємо, наступну першість Європи прийматиме Франція.

Бризильська мрія Дога

Бризильська мрія Дога

За крок до всесвітньої сенсації зупинився найсильніший український тенісист Олександр Долгополов. На великому турнірі ATP–500 у Ріо–де–Жанейро киянин дійшов аж до фіналу, де вчинив гідний опір першій ракетці світу Рафаелю Надалю, але програв.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики