Зіркові пироги

21.02.2014
Зіркові пироги

Джессіка Біл.

Після одруження з Джастіном Тімберлейком зірка «Ілюзіоніста» Джессіка Біл стала з’являтися на екрані значно рідше. Торік прихильники змогли побачити свою улюбленицю лише в одному фільмі («Вся правда про Емануель»), на 2014–й запланована прем’єра принаймні однієї стрічки за її участю. Але насправді місіс Тімберлейк зараз не до кіно. Поки її чоловік записує нові пісні й отримує нові премії, 31–річна актриса вирішила зайнятися бізнесом. І активно готується до відкриття власного ресторану в курортній Санта–Моніці, штат Каліфорнія.

Згідно з концепцією, це буде особливий, закритий заклад для знаменитостей та їхніх дітей. «Тут вони зможуть почуватися комфортно, насолоджуватися смачною їжею й навіть самі брати участь у її приготуванні. І не переживати, що їх будуть розглядати або потайки знімати на телефон», — пояснює Джессіка.

Зірка вже майже завершила оформлення всіх дозволів на відкриття ресторану, який називатиметься Au Fudge. І майже щодня тестує страви з майбутнього меню, викладаючи їх фото у своєму «Інстаграмі». «Як же смачно! Не дочекаюся, коли поділюся цим із вами», — пише Джесс під фотографією, на якій запихається якимось тістечком. На іншому фото, яке поширив і Тімберлейк, — апетитний пиріг. Реклама працює, і потенційні зіркові клієнти відповідають, що вже ковтають слину.