Австралійсько–іспанський дует

19.02.2014
Австралійсько–іспанський дует

Кайлі Міноуг і Енріке Іглесіас.

Австралійська поп–діва Кайлі Міноуг та солодкоголосий іспанський співак Енріке Іглесіас записали спільну пісню. Композицію під назвою Beautiful уже можна послухати в інтернеті, а згодом обидва виконавці включать її до своїх альбомів: вихід диска Кайлі Kiss Me Once заплановано на 14 березня, а новий альбом Іглесіаса Sex+Love з’явиться у продажу на чотири дні пізніше.

Цікаво, що й 45–річна Міноуг, і 38–річний Іглесіас востаннє випускали платівки у 2010 році. Причому диск іспанця Euphoria у перший же рік продажу розійшовся накладом понад 4 мільйони примірників, ставши двічі платиновим.

Для обох співаків це вже далеко не перший досвід співпраці в дуетах. Пісню, яку вони співають разом, Енріке написав у співавторстві з музичним продюсером Марком Тейлером. «Я великий шанувальник Кайлі. Вона така мила, причому залишається такою завжди. І це неймовірно сексуально!» — заявив у коментарі виданню Daily Star Іглесіас–молодший, який уже майже 13 років зустрічається з російською екс–тенісисткою Анною Курниковою. Минулої осені вкотре з’явилися чутки про їхній розрив, але парочка знову все спростувала своїм щасливим виглядом. Що ж до Кайлі, то вона нещодавно розійшлася з бойфрендом, манекенником Андресом Веленкосо. Їхній роман тривав п’ять років, але зрештою не витримав випробування надто напруженими робочими графіками.