День закоханих і заручених

18.02.2014
День закоханих і заручених

Крістіна Агілера і Метт Ратлер.

День святого Валентина для Крістіни Агілери цього року видався особливим. Принаймні такий висновок можна зробити із запису в «Твіттері» співачки, зробленого надвечір свята закоханих: «Він спитав, і я відповіла...»

Далі йшло фото двох з’єднаних рук на тлі пляжу з пальмами. На «тому самому» пальчику жіночої руки сяяв діамантами недвозначний перстень. Сумніватися не випадає: Крістіна заручилася зі своїм бойфрендом, кінопродюсером Меттом Ратлером.

Познайомилися вони 2010 року на зйомках фільму «Бурлеск», у якому Агілера зіграла свою першу головну роль. Тоді поп–діва переживала непрості часи — у розпалі був тяжкий шлюборозривний процес з її колишнім продюсером Джорданом Бретменом. Разом екс–подружжя прожило шість років, у них є син Макс Лайрон.

Метт дуже підтримав і підтримує Христю впродовж усього їхнього знайомства. І кохав її незалежно від настрою (кілька разів співачка перебувала на межі депресії) та інших проблем. За цей час колишня тендітна білявка встигла набрати понад 30 кілограмів ваги, і це при 157 сантиметрах зросту. Ратлер любив її і тоді, і тепер, коли 33–річна Крістіна взяла себе в руки й знову тішить прихильників ідеальною фігурою. Із шестирічним сином коханої чоловік також легко знайшов спільну мову, тож за Агілеру залишається тільки порадіти — здається, вона знайшла–таки свою справжню половинку.