Стажуватися ніколи не пізно

13.02.2014
Стажуватися ніколи не пізно

Енн Хетевей.

Після грандіозного успіху в мюзиклі «Знедолені», який приніс їй «Оскара», Енн Хетевей більше року не з’являлася на великому екрані. Зате у 2014–му актриса надолужить згаяне. В прокат виходить одразу три фільми за її участю — «Одного разу у Нью–Йорку», «Дон Пейот» та фантастична стрічка «Інтерстеллар», де партнером Хетевей стане нинішній претендент на «Оскара» Меттью Макконехі.

Енн узагалі щастить на іменитих партнерів по знімальному майданчику. Невдовзі розпочнуться зйомки комедії «Стажер», у якій компанію їй складе сам Роберт Де Ніро. Спершу режисер Ненсі Майєрс («Відпустка за обміном», «Чого хочуть жінки») запросила на головну жіночу роль Різ Уїзерспун. І та радо погодилася, проте згодом була змушена вийти з проекту через надто насичений графік інших зйомок.

У центрі комедійної історії — власниця інтернет–компанії, яка за програмою підтримки літніх працівників приймає на роботу стажера пенсійного віку. Чоловік, роль якого зіграє Де Ніро, сам виявляється колишнім керівником великого підприємства, і між ними з начальницею виникає суперництво. Втім, як і належить комедії, все закінчується добре: ворожнеча двох успішних людей приводить компанію до успіху, а їх самих — до примирення.