Приворожити «царівну некохану»

31.01.2014

Один мільярд гонконгівських доларів, або 130 мільйонів доларів США — саме такий «джекпот» тепер чекає на щасливця, який розтопить серце 33–річної Гігі Чао й поведе її під вінець. Жінкам прохання не турбувати — йдеться лише про залицяльників–чоловіків. Адже Гігі — багатійка, спортсменка, розумниця і просто красуня — дівчина нетрадиційної сексуальної орієнтації.

«УМ» повідомляла, як у 2012 році її батько, гонконгівський підприємець–мільярдер Сесіл Чао оголосив на весь світ конкурс: хто віднадить його доньку від гомосексуальної орієнтації — той отримає величезне придане. Два роки тому йшлося про 500 млн. доларів Гонконгу, тепер на кону — мільярд.

78–річний магнат вважає, що «мала» Гігі мало що розуміє в житті і цілком може змінити сексуальні вподобання. Мовляв, головне — щоб кавалер був хороший. Але Гігі Чао й чути не хоче про заміжжя. Уже згаданого 2012 року вона у Франції начебто офіційно пов’язала своє життя з Шон Ів — жінкою, із якою до того жила разом упродовж дев’яти років. Гігі й надалі обіймає посаду виконавчого директора в компанії «дивака»–батька, очолює благодійний фонд допомоги бідним та є ЛГБТ–активісткою. І якщо під час оголошення першої «доплати» за її руку й серце Гігі з розумінням поставилася до ініціативи 78–річного татуся («Усе це досить мило, і я розумію, як він мене любить», — пояснювала вона тоді), то тепер жінка справді розлютилася. «Дорогі чоловіки, які так хочуть грошей! Я не ваша жінка, і всі ваші повідомлення навряд чи знайдуть відгук та будуть гідно оцінені... Будь ласка, спрямовуйте своє кохання безпосередньо на Сесіла Чао, якщо вже він так привернув вашу увагу», — написала Гігі у «Фейсбуці», назвавши спроби синів Адама посвататись до неї «ідіотськими та образливими». Водночас Гігі заявила, що в житті в неї все гараз і вона дякує тим, хто переживає за неї й Шон.

Але можна уявити, скільки чоловіків спробують завоювати цю лесбіянку, якщо минулого разу, при вдвічі меншому гонорарі, до Гігі намагалися достукатись сотні відчайдухів, серед яких — навіть великий бізнесмен із Казахстану.

Тим часом британський комік та режисер Саша Барон Коен начебто готує фільм із робочою назвою «Лесбіянка», в якому перевтілюється в батька Гігі.