Панночка і хуліган

24.01.2014
Панночка і хуліган

Шарліз Терон.

Чутки про те, що одна з найкрасивіших актрис Голлівуду Шарліз Терон зустрічається із «поганим хлопчиком» «фабрики мрій» Шоном Пенном, з’явилися в західних таблоїдах десь із півроку тому. Але тоді в це чомусь мало хто повірив. Можливо, через те, що надто вже вони різні — панночка і хуліган. Щоправда, Пенн, який любить поскандалити, хильнути чарку, побитися з журналістами тощо, завжди полюбляв вольових, але при цьому скромних красунь. Принаймні після невдалого шлюбу з Мадонною, яку в ті часи — наприкінці 1980–х — скромницею точно назвати було складно.

Після розлучення із зіркою «Форреста Гампа» і серіалу «Картковий будиночок» Робін Райт, з якою він прожив у шлюбі понад 18 років і має двох спільних дітей, Шон «пустився берега» й крутив романи з багатьма відомими й не дуже кралями. Серед його пасій була, скажімо, Скарлетт Йоханссон, проте спроба жити разом виявилася невдалою, і пара швидко розпалася.

Із 38–річною Шарліз 53–річний Шон останнім часом справді часто з’являється разом на світських заходах. Вони вже давно дружать, але раніше до чогось більшого переходити не прагнули. Так склалося, що шлюб Пенна та тривалі стосунки Терон із цивільним чоловіком Стюартом Таунсендом розпалися фактично одночасно — у 2010 році. Але взаємне зацікавлення одне одним виникло значно пізніше. Як запевняє газета «Дейлі мейл» із посиланням на «дуже обізнані» джерела, «оскароносна» парочка вже не просто зустрічається, а планує жити під одним дахом. Пенн уже познайомився з прийомним сином коханої, дворічним Джексоном, і отримав його схвалення. Дорослі діти Шона також не проти, тим паче що їхня мати Робін також уже знайшла нове щастя — днями 47–річна кінозірка заручилася з бойфрендом, молодшим за неї на 15 років актором Беном Фостером.