Капітане, капітане, закохайтесь!

21.01.2014
Капітане, капітане, закохайтесь!

Джонні Депп у ролі Джека Горобця.

Для прихильників незрівнянного капітана Джека Спарроу є дві новини. Добра — Джонні Депп уже уклав контракт на зйомки у п’ятій частині «Піратів Карибського моря: Мерці не розповідають казок». Як повідомили режисери майбутнього фільму Хоакін Роннінг та Еспен Сендберг, зйомки відбуватимуться в Новому Орлеані та Пуерто–Ріко. Окрім Деппа, на екрані точно з’являться зірки попередніх частин франшизи — Джеффрі Раш у ролі капітана Барбосси та Кейт Річард у ролі Джекового батька.

А от іспанська кінозірка Пенелопа Крус від участі в черговому сіквелі «Піратів» відмовилася. Хоча й не виключає, що з’явиться в якомусь епізоді, якщо режисери запропонують їй такий варіант. Також до знімальної групи може приєднатися подвійний «оскароносець» Крістоф Вальц.

З’явиться у фільмі й нова центральна героїня — дочка Барбосси Каріна, яка до безтями закохається в капітана Джека. Хто її зіграє, поки не відомо, але за сюжетом, це має бути надзвичайна красуня. При цьому її всі вважають відьмою, бо дівчина цікавиться астрономією. Попри всі її принади, Спарроу відмовляється від спокуси, бо не хоче нової війни з Барбоссою.

А тепер — погана новина. Прем’єра фільму відбудеться не раніше, ніж за два роки.