Двоє, крім Індії

17.01.2014
Двоє, крім Індії

Ельза Патакі.

Після виходу на екрани блокбастера «Тор» австралійський кіноактор Кріс Хемсворт прокинувся знаменитим. У високого красеня–блондина, що так переконливо зіграв скандинавського бога, одразу з’явилися мільйони прихиль­ниць, які засипали його зізнаннями в коханні. Чим неабияк збентежили, адже, всупереч своїй «донжуанській» зовнішності, Кріс виявився вірним коханій дружині однолюбом. Уже три роки він одружений із зіркою «Форсажу», іспанкою Ельзою Патакі. А днями з’ясувалося, що весною у подружжя народяться близнята. Цю радісну новину пара повідомила журналістам після церемонії вручення премії «Золотий глобус».

Старшій доньці Ельзи та Кріса, Індії Роуз, у травні виповниться два роки. Недоброзичливці пліткували, що Патакі, яка «пройшла Крим і Рим», ледве не змусила наївного австралійця з нею одружитися, «зумисне» завагітнівши. Ельза старша за свого 30–річного благовірного на сім років, і до зустрічі з ним причарувала не одного голлівудського парубка. Серед її «жертв» значаться, зокрема, «оскароносець» Едріан Броуді та нинішній чоловік Холлі Беррі Олів’є Мартінес.

Та якщо злі язики й мають рацію, це означає, що іспанка наділена неабиякою «чуйкою». Адже на момент знайомства з нею Хемсворт знімався у другорядних ролях і нічим, окрім привабливої зовнішності, особливо не вирізнявся. Принаймні подарувати коханій цілий палац, як свого часу Броуді, точно б не спромігся...