«Дружина» в голубих тонах

16.01.2014
«Дружина» в голубих тонах

ІринаШейк.

Вручення «Золотого м’яча» найкращому футболістові світу — не лише спортивна, а й світська подія. Особливо якщо лауреатом стає такий популярний герой таблоїдів, як гравець мадридського «Реала» і збірної Португалії Кріштіано Роналдо, який виборов «Золотий м’яч–2013» в аргентинця Ліонеля Мессі та француза Франка Рібері.

Отримуючи в Цюріху омріяну нагороду (вже другу у своїй кар’єрі), Роналдо так розчулився, що навіть не стримав сліз. Розцілувавши маму, сина і свою подругу, російську топ–модель Ірину Шейк, спортсмен піднявся на сцену й створив новину для жовтої преси — назвав росіянку «дружиною». Щоправда, спершу це помітили не всі. Кріштіано говорив португальською, і англомовна тлумачка чомусь переклала його цитату так: «Дякую своїй сім’ї — мамі, дівчині (girlfriend) та сину». І лише знавці португальської одразу помітили, що рідною мовою 28–річний «реаліст» ужив слово «дружина».

На перший погляд, не така вже й подія. Проте у випадку Роналдо їхні з Іриною стосунки викликають аж надто багато запитань. У «знаючих» колах давно ходять чутки про те, що красунчик Кріштіано насправді надає перевагу особам своєї статі. А з Шейк у нього, мовляв, усього лише «рекламний контракт» — взаємовигідний піар, а ніяке не кохання. Тим паче що познайомив їх нібито відомий російський звідник Петро Лістерман, якого, за його словами, футболіст попросив підшукати красиву модель для «супроводу».

Ще гучніше про це заговорили торік, коли співачка Ріанна, до якої Роналдо часто приїздить на концерти, у відповідь на запитання про своє ставлення до футболіста ляпнула: «У мене багато друзів геїв». Та й народження сина, котрий з’явився на світ від сурогатної матері, докинуло хмизу у вогонь пліток. Багато хто згадав про те, як за таких самих обставин співак Рікі Мартін невдовзі після появи на світ своїх близнюків заявив, що завжди був геєм. Схоже, для того, аби принаймні на певний час покласти край брудним чуткам, Роналдо й справді доведеться повести Ірину під вінець.