Перстень Саломона

14.01.2014
Перстень Саломона

Памела Андерсон і Рік Саломон.

Зірка серіалу «Рятувальники Малібу» Памела Андерсон завжди відзначалася постійністю в коханні. До кожного з «чоловіків своєї мрії» актриса після розриву хоч ненадовго та поверталася. Так було з ударником рок–гурту «Мотлі крю» Томом Лі — хоч після трьох років шлюбу вони й розлучилися у 1998–му, але 2001–го і 2008 року знову сходилися... щоб через кілька місяців розбігтися. У будь–якому разі, друзями екс–подружжя, що має двох спільних дітей, залишається й надалі.

У 2006—2007 роках Памела була одружена з іншим рокером, Кідом Роком. На початку 2000–х вони вже зустрічалися й навіть були заручені, але потім розбіглися. Повідомлення про весілля, яке парочка зіграла в Сен–Тропе, стало несподіванкою навіть для друзів повногрудої кінозірки, як і заява Пам про те, що вона вагітна. На жаль, вагітність завершилася викиднем, і шлюб розпався.

Третім великим коханням Памели став продюсер і відомий гравець у покер Рік Саломон — колишній чоловік зірки серіалів «Беверлі–Хіллз 90210» та «Всі жінки — відьми» Шеннон Догерті. Ще Рік «прославився» тим, що після сварки з Періс Хілтон виклав в інтернет їхнє відверте домашнє відео, завдяки якому Періс стрімко здобула популярність. Памелі, до речі, теж така ситуація знайома — їхнє з Томмі Лі «домашнє порно» з гарячого відпочинку на яхті наробило чимало галасу наприкінці 1990–х.

Попри те, що роман продюсера й актриси тривав уже близько року, весілля знову було спонтанним. Саломон із Андерсон одружилися у Лас–Вегасі, куди заскочили в перерві між денним та вечірнім шоу на курорті «Планета Голлівуд», де молода була асистенткою фокусника. Цей шлюб для Пам виявився й найкоротшим, бо завершився буквально через кілька тижнів

А кілька місяців тому в ефірі одного телешоу Памела зізналася, що вони з Ріком «знову друзі... і не тільки». І 11 січня на благодійну гала–вечірку зі збору коштів для постраждалих від землетрусу на Гаїті, яку третій рік поспіль організовує «оскароносець» Шон Пенн, Памела з’явилася вже з обручкою. На здивовані запитання журналістів 46–річна зірка зізналася: «Ми знову сім’я. І дуже щасливі».