Самотність Герміони

10.01.2014
Самотність Герміони

Емма Уотсон із Віллом Адамовичем.

Серце Емми Уотсон знову вільне. Попри те, що таблоїди їх уже майже «одружили», регулярно обіцяючи швидкі заручини, 23–річна акторка розійшлася з крутим бойфрендом, спадкоємцем мультимільйонера Віллом Адамовичем. Як запевняють друзі колишньої пари, причиною розриву став надто напружений графік зірки, адже Емма, відома за роллю Герміони в «Гаррі Поттері», знімається не лише в кіно, а й у численних рекламних фотосесіях.

Днями Адамович опинився в центрі гучного скандалу: на новорічній вечірці у Нью–Йорку його сфотографували з шістьма пакетиками з білим порошком. На столі перед хлопцем лежали самокрутка, рахунок на сто доларів і проїзний на метро. Останній предмет, звісно, найбільш дивний в арсеналі багатого «мажора». Проте саме такі пластикові картки застосовують нюхачі кокаїну для формування доріжок із порошку.

Сам Вілл запевняє, що то були не наркотики, а «просто шматочки паперу». «Я не приймаю речовин», — заявив журналістам аспірант Оксфордського університету (саме там вони з Еммою й познайомилися). А щоб відволікти увагу від цієї неприємної для нього ситуації, Вілл «принагідно» підтвердив, що розійшовся з Уотсон, причому ще влітку.

Сама Емма про особисте життя розводитись не любить. Єдине — якось поскаржилася в інтерв’ю, що хлопці «побоюються її популярності».