Шпигунка виросла

09.01.2014
Шпигунка виросла

Алекса Вега у фільмі «Мачете вбиває».

На відміну від багатьох дітей–акторів, які в дорослому віці втрачають популярність і «зав’язують» з акторською кар’єрою, зірка блокбастера «Діти шпигунів» Алекса Вега активно знімається й надалі. Тільки у 2013 році на широкий екран вийшли п’ять фільмів за її участю, серед яких — нашумілий «Мачете вбиває» Роберта Родрігеса. І це не кажучи вже про серіали, в яких Алекса з’являється регулярно.

Але навіть такий щільний графік не заважає 25–річній актрисі вести насичене особисте життя. Днями Вега вийшла заміж за свого колегу Карлоса Пену, про що обоє радо повідомили у своїх «Твіттерах» та «Інстаграмах». Судячи з викладених у фотографічній соцмережі знімків, весілля відбулося в розкішному готелі на мексиканському курорті Пуерто–Вальярта. Свіжоспечені молодята об’єднали свої прізвища, і тепер в обох у паспорті записано Пена–Вега.

До одруження Алекса з Карлосом зустрічалися трохи більше року. При цьому для молодої зірки це вже не перший шлюб. У 2010—2012 роках вона була заміжня за продюсером Шоном Ковелом, але спільне життя не склалося, і пара розійшлася друзями. Шон одним із перших привітав свою колишню з новим одруженням, побажавши їм із Пеною «щасливих днів та високих дітей». Сподіваємося, з почуттям гумору в молодят усе гаразд, адже зріст Алекси — 1,55 м, а її 24–річний чоловік вищий за дружину лише на 13 сантиметрів.