Колядки в стилі кантрі

03.01.2014
Колядки в стилі кантрі

Тейлор Свіфт.

Молода, красива, знаменита й багата — про таке життя, як у кантрі–співачки й актриси Тейлор Свіфт, мріє кожен. Але, на відміну від багатьох мільйонерів зі світу шоу–бізнесу, 24–річна Тейлор не забуває про тих, кому пощастило значно менше, ніж їй. Нещодавно зірка дізналася, що в штаті Пенсильванія помирає від раку восьмирічна Лейні Браун, яка завжди мріяла поспілкуватися з улюбленою співачкою. У день народження дівчинки, 20 грудня, Тейлор зателефонувала їй по інтернету, привітала і заспівала різдвяні гімни — Лейні боялася, що не доживе до Різдва, і дуже хотіла востаннє поколядувати. Того ж дня під її вікнами заколядувало більше 10 тисяч людей, котрі, як і Свіфт, дізналися про бажання Лейні зі статусу її батьків у «Фейсбуці». Дівчинка таки дочекалася Святвечора і померла в Різдвяну ніч...

Це лише один із бага­тьох прикладів чуйності семиразової лауреатки премії «Греммі», яка завжди відгукується на чужу біду. За підсумками 2013 року саме Тейлор очолила список найщедріших жертводавців у США. Скажімо, 13 грудня, у свій день народження, співачка перерахувала 100 тисяч доларів благодійній організації «Нешвілл сімфоні». Втім для неї такі пожертви — звична справа. Торік Свіфт також очолювала аналогічний рейтинг, пожертвувавши загалом 4 мільйони самому тільки Музею кантрі.

Серед інших знаменитостей, які увійшли до топ–20 найщедріших благодійників 2013–го, — гурт One Direction, Бейонсе, Сандра Буллок, Джастін Бібер, Дженніфер Лоуренс, Майлі Сайрус тощо.