Знову холостяк

25.12.2013
Знову холостяк

Кейт Аптон.

Шанувальниці першого українського «Холостяка» Максима Чмерковського, для вас є чудова новина! Серце американського українця знову вільне. Після шести місяців стосунків Макс таки розійшовся з моделлю Кейт Аптон. Такий розвиток подій можна було спрогнозувати заздалегідь, адже, як запевняли таблоїди, хореограф ставився до своєї дівчини не надто люб’язно. І нібито вимагав від неї схуднути, позаяк Кейт, яка прославилася саме завдяки пишнуватим, як для моделі, формам, не відповідала його уявленню про ідеал.

Втім друзі пари стверджують, що насправді нічого такого не було, а розсталися закохані через надто напружені графіки роботи. Які, зрозуміло, не збігалися, тож за ці півроку Аптон із Чмерковським були разом значно менше, ніж нарізно. При цьому модель і танцюрист і надалі залишаються добрими друзями.

Плітки про роман між 21–річною Кейт і 33–річним Максимом уперше з’явилися в червні цього року, але офіційно про свої стосунки вони оголосили аж у вересні. «Вона надзвичайна людина. Ми чудово проводимо час і насолоджуємося товариством одне одного. Хоча на початку я навіть не передчував, що все завершиться романом», — зізнавався тоді Чмерковський.

Та хоча роман і закінчився, сумувати друзям ніколи. Макс не встигає підписувати контракти з телеканалами щодо участі в різних танцювальних телешоу, а Кейт, окрім модельної діяльності, зайнялася ще й акторською. Уже в квітні наступного року на екрани вийде фільм «Інша жінка», у якій пишненька модель знялася разом із Камерон Діаз та Нікі Мінаж.