Тіло як титул

18.12.2013
Тіло як титул

ПенелопаКрус на пляжі.

Двоє дітей, уже не юний вік і наявність безлічі значно молодших конкуренток не завадили Пенелопі Крус упевнено перемогти в рейтингу «Найкраще тіло Голлівуду». Лише влітку Пе народила своєму коханому Хав’єрові Бардему донечку Луну, а вже знову вражає прихильників бездоганною фігурою. Власне, саме за те, що Крус так швидко повернула собі допологові форми, журнал Fitness і назвав 39–річну іспанську кінозірку власницею найкращого тіла «фабрики мрій».

Друге місце посіла представниця молодого покоління — 23–річна «оскароносиця» Дженніфер Лоуренс. При цьому зірка «Голодних ігор» запевняє, що ніколи не сиділа на жодній дієті, ненавидить займатися спортом і любить своє тіло таким, яким воно є. Мовляв, просто пощастило з генами.

А на почесній третій позиції опинилася ще одна леді вже навіть не бальзаківського віку, якій, утім, її 49 нізащо не даси. На відміну від Лоуренс, Сандра Буллок не шкодує часу на походи у спортзал, тож її треноване тіло — результат тяжкої праці. Втім, сама актриса запевняє, що спорт для неї — суцільне задоволення. Найбільше Сандрі до вподоби пілатес, кікбоксинг, біг та їзда на велосипеді.

Також у рейтингу найкращих голлівудських тіл фігурують Керрі Вашингтон, Скарлетт Йоханссон, Кеті Перрі та Крістіна Агілера, яка неабияк попрацювала над собою, щоб скинути понад 30 кілограмів зайвої ваги і повернути струнку талію.