Кому — в Валенсію, кому — в Плзень

Кому — в Валенсію, кому — в Плзень

Усі чотири українські клуби, які брали участь у групових турнірах єврокубків–2013/14, здобули перепустки до стадії «плей–оф» Ліги Європи. Учора в Ньоні відбулося жеребкування і 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (18–19, 25–26 лютого — 11–12, 18–19 березня), і 1/16 ЛЄ. Із нашої четвірки сіяним був лише «Шахтар».

Гідна робота Годинюка

Гідна робота Годинюка

Завдання–мінімум, і навіть трохи більше виконала молодіжна збірна України на чемпіонаті світу в дивізіоні ІВ (це умовна «третя ліга» вікової категорії до 20 років). На турнірі в шотландському місті Демфріз підопічні Олександра Годинюка здобули дві перемоги в п’яти матчах — непогано, якщо врахувати, що торік «синьо–жовті» виступали в дивізіоні ІІА й тепер мали на меті закріпитися в компанії на рівень вище.

Європейська компенсація

Європейська компенсація

Залишаючись без нагород класичних чемпіонатів світу, українські плавці вже традиційно реваншуються на змаганнях, що проходять на «короткій» воді. Наприкінці року Європейська федерація плавання проводить континентальну першість у 25–метровому басейні, на якій уже третій сезон поспіль українські спортсмени здобувають чемпіонські титули.

Інтернаціонал у підмогу «отаманам»

Інтернаціонал у підмогу «отаманам»

«Українські отамани» продовжують штампувати перемоги на груповому етапі четвертого сезону WSB–ліги. Попри те, що минулої п’ятниці до України завітала команда–чемпіон сезону 2011/2012 років — «Італійський грім», підопічні Валентина Соболевського без проблем виграли третій поспіль поєдинок.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Золота» сила волі

«Золота» сила волі

Після того як наприкінці минулого сезону нашу біатлонну збірну залишив білоруський наставник Володимир Королькевич, під керівництвом якого вітчизняні біатлоністки провели неймовірно успішний рік, багато хто з уболівальників засумнівався в тому, чи зможуть наші дівчата так само добре виступати під орудою нового наставника — Надії Бєлової.

Всі статті рубрики