До Честі й Пристановища

13.12.2013
До Честі й Пристановища

Акторка Джессіка Альба.

Одна з найкрасивіших актрис Голлівуду, зірка фільму «Місто гріхів» Джессіка Альба, схоже, ще не скоро остаточно повернеться на знімальний майданчик. Як стверджують американські таблоїди, Джессіка, яка цього року щойно «вийшла з декрету» після народження другої дочки, знову вагітна. Нібито вже відома й стать дитини — якщо вірити «обізнаним джерелам», цього разу в 32–річної Альби та її 34–річного чоловіка Кеша Уоррена народиться хлопчик.

Пара познайомилася 2004 року на зйомках фільму «Фантастична четвірка». Через три роки зіграли весілля, а ще через рік народилася перша донечка, Онор (Честь). У серпні 2011–го в неї з’явилася сестричка Хейвен (Пристановище). Годі й уявити, як батьки назвуть майбутнього сина.

Утім наразі ніхто з подружжя Уорренів офіційно не підтвердив не лише новину про стать, а й узагалі факт вагітності Альби.

До слова, наступного року прихильники актриси зможуть побачити свою улюбленицю одразу в чотирьох фільмах, зокрема й продовженні «Міста гріхів».

А ТИМ ЧАСОМ...

Зірка «Титаніка» Кейт Уїнслет втретє стала мамою. Минулої суботи у Сассексі 38–річна «оскароносиця» народила сина. Це перша спільна дитина Кейт та мільйонера Неда Рокнролла, за якого британська актриса вийшла заміж рік тому. Окрім того, в Уїнслет є 13–річна дочка Міа від першого чоловіка, режисера Джима Тріплтона, та 10–річний син Джо Алфі від другого шлюбу з кінорежисером Семом Мендесом.