Старатися мало...

13.12.2013

На другий у сезоні поєдинок проти чинного володаря Кубка Гагаріна — московського «Динамо», — хокеїсти «Донбасу» виходили, маючи за плечима напрочуд успішну серію. У восьми матчах підопічні Андрія Назарова здобули сім перемог і будь–що прагнули продовжити тріумфальну ходу.

Власне досвід успішної гри з московськими динамівцями у донеччан був — кілька місяців тому вони мінімально переграли команду Олега Знарока в Москві. Однак удруге здолати найсильнішу команду КХЛ «Донбасу» не вдалося. «Старалися, намагалися продовжити переможну серію, але не вийшло. Можливо, не вистачило свіжості», — пояснив причину поразки Назаров.

Водночас у донецькій команді неабиякою активністю відзначився 24–річний росіянин Євгеній Дадонов, який напередодні матчу підписав новий контракт з українським клубом і був визнаний найкращим гравцем матчу у складі господарів, записавши до свого активу дві результативні передачі. Відзначимо, що кандидатуру цього росіянина серйозно розглядає штаб української збірної для можливої його натуралізації. Натомість українець Костянтин Касянчук, який є гравцем «біло–синіх», участі в донецькому матчі не брав, оскільки останнім часом виступає за динамівський фарм–клуб.

ТАБЛО

КХЛ. Регулярний чемпіонат. «Донбас» — «Динамо» (М) — 2:3 (Недорост, 27; Якуценя, 38 — Соїн, 6 (більш.); Глазачов, 37 (більш.); Горовіков, 39).

Лідери Західної конференції: «Динамо» (М) — 76 (36), СКА — 75 (37), ЦСКА — 65 (38), «Динамо» (Р) — 65 (35), «Донбас», «Лев» — 62(36), «Медвешчак» — 61 (37), «Локомотив» — 55 (35).