Хейден і Майдан

10.12.2013
Хейден і Майдан

Хейден і Володимир на Євромайдані. (Рейтер.)

Український Євромайдан потрапив не лише в політичний сегмент світових інформаційних стрічок. Завдяки мініатюрній нареченій Володимира Кличка, голлівудській кінозірці Хейден Панеттьєрі, про велелюдні мітинги в центрі Києва дізналися навіть читачі таблоїдів, які зазвичай нічим іншим, крім пліток зі світу шоу–бізнесу, не цікавляться.

Минулої п’ятниці 24–річна американка, як і обіцяла, приїхала до України — підтримати свого коханого та мільйони українців. І була дуже вражена, хоча потрапила не на недільний «марш мільйонів», а на звичайні будні «європейського» містечка майдані Незалежності.

Хейден, одягнена в теплу червону парку, плетену шапку й рукавички, поспілкувалася з простими мітингувальниками на Хрещатику і прогулялася поміж наметів у супроводі свого надійного двометрового «охоронця». Як і завжди, колоритна пара двометрового боксера і на півметра нижчої за нього актриси привертала загальну увагу.

А потім Володимир перекваліфікувався в тлумача, перекладаючи з англійської слова нареченої, що виступила зі сцени. Привітавшись українською («Добрий вечір, друзі!»), Хейден з–поміж іншого сказала: «Я хочу, щоб ви знали: як американка я стою поряд із вами, я підтримую вашу боротьбу! Боріться! Ви, українці, — молодці, ви — найкращі. І тому переможете! Я вас люблю!» — заявила усміхнена актриса. Коли Майдан скандував «Мо–ло–дець!», Хайден весело стрибала перед мікрофоном в такт вигукам.

Наступного дня 37–річний «Залізний Кулак» зі своєю тендітною «Дюймовочкою» були вже в Берліні, де змінили революційний зимовий прикид на вечірнє вбрання і взяли участь у благодійному вечорі організації «Серце — дітям».

Нагадаємо, про свої заручини пара оголосила у жовтні. А днями американська преса написала, що Хейден купує будинок у Нешвіллі, штат Теннессі. Таблоїди одразу охрестили його «любовним гніздечком» і зробили висновок, що раз придане вже є — значить, і весілля Кличка–молодшого та Панеттьєрі не за горами.