«Погане дівчисько» і хлопчики

06.12.2013
«Погане дівчисько» і хлопчики

Ліндсей Лохан.

Скандальна американська кінозірка Ліндсей Лохан, кажуть, знайшла нове кохання. Цього разу «традиційне» (нагадаємо, раніше Ліндсі близько року жила з ді–джейкою Самантою Ронсон). Хоча без відтінку епатажності все одно не обійшлося: 27–річній актрисі приписують роман із 18–річним Майклом, сином актора Лайама Нісона. Як запевняють американські таблоїди з посиланням на «обізнані джерела», парочка разом ходить на вечірки й спортивні матчі, і якось навіть надовго усамітнилася в жіночому туалеті...

Утім прес–служба тата ймовірного героя–коханця, Лайама Нісона, інформацію про стосунки Майкла з Ліндсей заперечує. Мовляв, вони добрі друзі, але не пара.

Зрештою, ще недавно Лохан приписували романтичні стосунки з іншим юнаком — 19–річним манекенником Лайамом Діном. Тож одне з двох: або все це безпідставні теревені, або Ліндсі й справді потягло на молоденьких.

А поки «погане дівчисько» Голлівуду розважається, її юристи ламають голови над тим, як відсудити побільше коштів у творців комп’ютерної гри Grand Theft Auto V. Ліндсей переконана, що одну з героїнь цієї стрілялки автори змалювали з неї, але при цьому ні дозволу не спитали, ні відсотками з прибутку не діляться. А гроші це чималі — лише за три дні з початку продажів гра зібрала більше мільярда доларів.

От тільки Лохан навряд чи щось дістанеться, адже довести її схожість із мальованим персонажем майже неможливо. Бодай тому, що, крім білявого волосся, більше між ними немає жодної подібності.