Солодка музика

04.12.2013
Солодка музика

Шоколадну платівку можна крутити на звичайному програвачі.

Про співаків із приємним тембром голосу зазвичай кажуть «солодкоголосий». Але хорватському виконавцеві Златану Гібонні вдалося зробити свої пісні солодкими у буквальному, гастрономічному, сенсі. Як повідомляє сайт Orange News, Гібонні випустив шоколадну версію свого синглу 20th Century Man — «Людина 20–го сторіччя». Прослухавши платівку, яка справді грає, її можна з’їсти.

Щоправда, наклад смачного альбому обмежений. Поки що придбати його могли тільки ті шанувальники творчості співака, які прийшли на його концерт у Відні 29 листопада. Та оскільки всі примірники швидко розкупили, Златан розмірковує над виготовленням додаткового тиражу.

«Шоколад піднімає настрій і позитивно впливає на сексуальну енергетику. Це ідеальні якості для року, натхненного музикою 1980–х», — пояснив виконавець, чому йому спало на думку випустити солодку платівку.

Сингл 20th Century Man входить в однойменний альбом Гібонні, який був записаний у Лондоні. Це вже шістнадцятий диск у кар’єрі співака. Усі пісні альбому Златан виконує англійською мовою.