Красномовне прізвище

29.11.2013
Красномовне прізвище

Те саме фото.

Усього лише десять хвилин провисіло в інтернеті фото посвідчення особистості 19–річного чилійця, але цього вистачило, щоб його розтиражували сотні користувачів. Тепер обурений юнак планує подати в центрвиборчком скаргу на члена виборчої комісії своєї дільниці, який після президентських виборів 18 листопада виклав знімок у соціальній мережі «Фейсбук». Адже з «постраждалого» тепер сміється увесь світ. А все тому, що у хлопця оригінальне ім’я — Шекспір Моцарт Армстронг Корреа Перес.

Побачивши такого «клієнта», виборчкомівець Енрі Еліас Хадуе, якому теж лише 20 років, не втримався від спокуси поділитися «ржакою» з друзями по інтернету. І хоча на прохання батьків, які побоялися можливого конфлікту з Шекспіром Моцартом, Енрі майже одразу видалив знімок, було вже пізно.

Зрозуміло, що невдовзі про свою сумнівну славу дізнався і власник «зіркового» імені. І був вражений розголосом, адже, за його словами, навіть у школі з нього ніколи не сміялися. І дарма тепер Хадуе посипає голову попелом і просить вибачення у Шекспіра та його рідних — ті сповнені рішучості добитися для бешкетника принаймні службового покарання.