Благословенна Осінь

29.11.2013
Благословенна Осінь

Дженніфер Лав Х’юїтт.

Прихильники американської актриси Дженніфер Лав Х’юїтт в один день дізналися одразу дві добрі новини про свою улюбленицю. Позавчора офіційний представник зірки «Серцеїдок» у коментарі журналу Us Weekly повідомив, що 26 листопада Джен народила дочку. Дівчинку назвали Отем, тобто в перекладі з англійської — «Осінь».

І для 34–річної акторки, і для її чоловіка та колеги Брайана Холлісея це перша дитина. Власне, саме в тому, що Брайан віднедавна — офіційний чоловік Дженніфер, і полягає друга новина. Виявляється, днями — фактично напередодні пологів — пара потайки одружилася. До речі, про вагітність та заручини кінозірки фани свого часу також дізналися одночасно, коли під час романтичної подорожі пари до Флоренції на початку літа папараці зафіксували Дженніфер із «підозрілим» животиком і великою каблучкою на «тому самому» пальці.

Познайомилося тоді ще майбутнє подружжя на зйомках телесеріалу «Список клієнтів». Кажуть, саме через те, що Лав Х’юїтт як виконавиця головної ролі вимагала від продюсерів у третьому сезоні «підвищити статус» другорядного персонажа Холлісея, серіал прикрили. Рейтинги в нього були не надто високі, а претензії актриси вивели продюсерську команду із себе.